De woning waar u in verblijft is circa 100 m2 groot. U heeft uw eigen entree met hal. In het verblijf bevind zich een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers van elkaar gescheiden door een bamboe gordijn.  In de ene slaapkamer staat een 2 persoonsbed, in de andere 2 1 persoonsbedden en een ledikantje. In de woonruimte staat nog een stapelbed voor 2 personen, zodat de woning plaats bied aan 6 personen en een baby. Kinderstoel en buggy zijn ook aanwezig.

Shampoo, douchefris, conditioner en handdoeken (optioneel bij lakenpakket) zijn aanwezig. 

Verder is er een keuken voorzien van oven en magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker en uiteraard handdoeken en theedoeken (bij lakenpakket).

De woning wordt verwarmd middels houtpellets. Deze kunnen ter plekke gekocht worden. Ik zorg er uiteraard voor dat er voorraad is, en u niet zelf op pad hoeft om dit aan te schaffen. Dit mag uiteraard wel.

U heeft de beschikking over een terras op de zuidzijde van het huis. Daarnaast zijn er meerdere plekken in de tuin waar u lekker kunt hangen of liggen. Of ga lekker zwemmen in het zwembad (indien het weer het toelaat).

Heeft u spierpijn gekregen? Duik dan de infraroodsauna in met medische lampen. Deze staat in mijn privé ruimte, dus geef even aan als u er gebruik van wilt maken.