Kyra

Kyra is de enige hond die ik als pupje gekregen heb. Na altijd herplaatsers gehad te hebben, wilde ik graag 1 keer in mijn leven een pup die ik helemaal zelf kon opvoeden. Een perfect opgevoede hond. Dat was mijn droom.

Mislukt! Ik ben een ramp in opvoeden is gebleken. 

Kyra is een verwende prinses. Zij bepaalt hoe het hier reilt en zeilt. Als Kyra bedacht heeft dat het te koud is om naar buiten te gaan, dan gaat ze niet. Als ze naar buiten wil, dan zorgt ze dat ze buiten komt. Ze kan alle deuren openmaken. 

Ze weet precies wanneer ze mee mag, en wanneer niet (nette kleren). Als ik mijn nette kleren aan heb, wil ze nog weleens proberen snel door de deur mee naar buiten te glippen. Lukt haar dat, dan vertikt ze het om weer naar binnen te komen. Dat eindigt er meestal in dat ik haar dan toch maar meeneem in de auto. 

Door haar gebrekkige socialisatie (opgegroeid bij een dame op leeftijd, waardoor ze de eerste 9 weken van haar leven alleen de tuin daar gezien heeft) en covid, waardoor de hondenschool dichtging, valt Kyra uit naar andere honden. Dit is iets waaraan we werken. Tegen mensen is ze superlief! Ze blaft als er mensen op het erf komen die ze niet kent, maar zodra je haar geaaid hebt of ze heeft kunnen snuffelen is het goed.

Ondanks haar gebruiksaanwijzing hou ik met heel mijn hart van haar! Ze brengt leven in de brouwerij en ik kan me geen leven zonder haar voorstellen. Volgende